banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Gökmen'den taraftara müjde!

Şanlıurfaspor’da 2013-2014 futbol sezonunda giyilecek formalar belirlendi.

Şanlıurfaspor’un 2013-2014 Futbol Sezonu’nda PTT 1. Lig maçlarında terleteceği formaların modelleri belli oldu. Spor malzemeleri konusunda Adidas’la anlaşma sağlayan Sarı-Yeşilliler, yeni sezonda dört ayrı model şeklinde hazırlanan formalarla sahaya çıkacak. Sarı-Yeşil çubuklu formanın da yer alacağı yeni sezon formalarında, beyaz, sarı ve yeşil renkler kullanıldı. Bir yedeğin de yer aldığı yeni sezon formalarında, kaleciler için de üç ayrı modelde forma hazırlandı. Sarı-Yeşilliler, taraftarların büyük hayranlık duyduğu çubuklu formayı da iç saha maçlarında giyecek.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, yeni sezon için iç ve dış sahada farklı olmak üzere 4 ayrı modelde forma hazırladıklarını belirterek, yeni formalarla önümüzdeki sezonda başarılı olmaları dileğinde bulundu.

 

“Lige iyi başlamak istiyoruz”

PTT 1. Lig’de yapılan fikstür çekimine de değinen Gökmen, lige şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını anımsatarak,  “İlk maçı Karşıyaka ile evimizde oynayacağız. Seyirci avantajımızı kullanarak ilk maçı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Yeni sezonda herkesin izlemekten keyif alacağı bir kadro oluşturduk ve halen transfer çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah yeni sezonda Süper Lig’e çıkmayı başaracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.