banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Giresunun sözcüsü futbolcuları korudu
Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Giresunsporun basın sözcüsü Ali Akdağ, Takım üzerindeki olumsuz havayı dağıtarak ligde iyi bir serinin başlangıcını yapmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor dedi.Akdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 3-0lık beklenmedik bir mağlubiyet alınmasının takımdaki havayı olumsuz etkilediğini belirtti.

Antep maçında bize yakışmayan bir sonuç aldık. Ancak bu sonuç her şeyin bittiği anlamına gelmiyor diyen Akdağ, ligin çok uzun bir maraton olduğuna işaret ederek, bundan sonra daha çok çalışarak Giresunsporun hak ettiği yere gelmesini sağlayacaklarını söyledi.

Antep maçı sonrası toplanan yönetim kurulunun takımda hedeflenen noktaya ulaşılmasını etkileyecek derecede önemli bir sorun olmadığını belirlediğini ifade eden Akdağ, Yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında hiçbir sorun yok. Alınan başarısız sonuçları bir türlü aşamadığımız uyum sorununa bağlıyoruz. Pazar günü TKİ Tavşanlı Linyitspor ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma bizim için çok önemli. Takım üzerindeki olumsuz havayı dağıtarak ligde iyi bir serinin başlangıcını yapmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor diye konuştu.

Akdağ, Giresunsporlu futbolcuların özel hayatları hakkında çıkan yersiz söylentilerin takıma olumsuz yansıdığını da vurgulayarak, şöyle devam etti:

Giresunspor oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla eleştirilebilir. Ancak futbolcuların özel hayatları ile ilgili yapılan yersiz eleştiriler ister istemez takıma yansıyor. Bunun için Giresunspor camiasının futbolcularına ve takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz. Pazar günü çok önemli bir maçımız var. Takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Taraftarımızın da desteği ile bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmamasını bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.