banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Giresunsporda mağlubiyet üzüntüsü
Bank Asya 1. Ligde bugün sahasında oynadığı karşılaşmada TKİ Tavşanlı Linyitspora 1-0 yenilen Giresunsporun Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, kendi saha ve seyircileri önünde ilk mağlubiyetlerini aldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Özkara, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, oyuna iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini belirterek, İlk yarı rakip takımın kalemizde bizim hatamızdan kaynaklanan sadece bir pozisyonu var. Bunun dışında rakip takım bizim kalemize bile gelemedi. İlk yarı futbol adına yapmamız gereken her şeyi yaptık, ancak yeterli olmadı dedi.

İkinci yarının hemen başında yedikleri golün maçın gidişatını etkilediğini ifade eden Özkara, İkinci yarının hemen başlarında talihsiz bir gol yedik. Golden sonra seyircinin inanılmaz tepkisi vardı. Ben hayatımda böyle birşey görmedim. Hüsnü Özkara gider, ama bu futbolcular burada kalır. Bundan sonrada bu futbolcular oynayacak burada. Futbolculara moral verilmesi gerekirken moralleri bozuldu. Her açıdan kötü bir mağlubiyet oldu diye konuştu.

-TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ-

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise ligde attıkları ilk golle ilk galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Akçay, maç boyunca iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

Haftalardır iyi oynamamamıza rağmen bunu sonuca yansıtamıyorduk. Bu hafta dersimize iyi çalıştık. Bugün iyi oyunumuzu, iyi mücadelemizi 3 puanla süsledik. Giresun gibi bir deplasmandan galibiyetle ayrılmak çok güzel. Rakibimizin bıraktığı açıklardan faydalanmaya çalıştık. Biraz da futbol şansının bizden yana olmasıyla maçı kazandık. Bizim açımızdan güzel bir sonuç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Ligde attığımız ilk golle ilk galibiyetimizi almanın mutluluğunu yaşıyoruz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.