banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Giresunsporda Bahri Kaya dönemi
Kulüp Başkanı Osman Çırak, tesislerde yapılan imza töreninde, ligde aldıkları kötü sonuçlardan sonra kan değişikliğine gitme kararı aldıklarını ve teknik direktör Hüsnü Özkara ile yollarını ayırdıklarını belirtti.

Bir dönem Giresunsporu şampiyon yapan Bahri Kaya ile anlaşmayı uygun bulduklarını ifade eden Çırak, Dün prensipte anlaşma sağladığımız hocamızla bugün 2 yıllığına sözleşme imzaladık. Hocamızın kariyerinin bizi başarıya taşıyacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun dedi.

Teknik direktör Bahri Kaya ise daha önce şampiyonluk yaşadığı Giresunspora gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydederek, Her zaman hedefi olan bir takımda görev aldım. Buraya da başarılı olmak için geldim. Daha önce takımın üç maçını takip ettim. Kaliteli oyunculardan oluşmuş bir kadro var. Takımda hala aşılamayan uyum sorunu var. İşimizin zor olduğunu biliyorum. Ama bu zorluğu aşmak ve takımı üst sıralara taşımak için var gücümüzle çalışacağız diye konuştu.

Kaya, teknik kadroda Ümit Metin Yıldızın asistan ve Fikret Baturun kaleci antrenörü olarak görev yapacağını sözlerine ekledi.

-ESKİ BAŞKAN PEKER-

Bu arada Giresunsporun eski başkanı Olgun Peker İki, üç maç kötü gitti diye hizmet eden insanları karalamak doğru ve insanca değil dedi.

Peker, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar açıklama ya da röportaj yapmaktan hep uzak durarak, kulübün kendisinden dolayı herhangi bir sıkıntı duymasını istemediğini belirtti. Başta borç konusu olmak üzere yapılan bazı dedikoduların artık iğrenç boyutlara ulaştığını öne süren Peker, başkan Osman Çırak ile yaptığı görüşmede borcun iddia edildiği gibi 6-7 milyon lira olmadığının ortaya çıktığını savundu.

Peker, her şeyi doğru yaptığını iddia etmediğini, kendisinin de hatalarının olduğunu ifade ederek, Bunların başında da son genel kurulda desteklediğim başkan adayı gelmektedir. Seçime hiç ama hiç gitmemem gerekirdi. Ama diyorum ya insansınız. İnsani duygularla yanında gördüğün insanları destekleme güdüsüyle bazen önemli hatalar yapılıyor. Ama şahsımın bilerek hata yapma olasılığı yüce Allahım şahittir olmamıştır. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım Giresunspora elimizden geleni verdik. Ne Giresunsporu düşmeye terk ettik. Ne de ucuz oyunlara alet ettik, alnımızın akıyla görevimizi yaptık diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.