banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Gençlerin Yüzü Gülecek

Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ile geziye katılan gençlerin velileri katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız burada yapmış olduğu açıklamada, bakanlıklarının yapmış olduğu proje kapsamında sadece Doğu ve Güneydoğu illerinden gençlerin katıldığını ifade ederek, ‘ ‘ “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Yüz Güler Yüz” projesi kapsamında ilimizden 50 kız ve 50 erkek olmak üzere toplam 100 gencimiz Konya gezisine katılacaktır. Geziye katılacak olan gençler uçakla Ankara’ya, Ankara’dan Konya iline de hızlı tren ile gidip, aynı şekilde de geri döneceklerdir” dedi.

Yıldız, seyahat günlerini de açıklayarak, “Projenin amaçlarından birinin de gençlerin uçak ve hızlı tren ile seyahat etmeleridir. Gezi toplam 4 gün sürecektir. Ayrıca bu geziye katılan gençlerimiz çok şanslılar. Çünkü geziye katılmak için yüzlerce gencin sırada beklemişlerdir. Bu nedenle seçilen gençlerimizi geziyi  iyi şekilde değerlendirmeleri gerekir” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.