banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

GENÇ TARAFTARLAR KIRGIN!


Şanlıurfaspor Genç Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü İbrahim Tekatlı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfaspor’un hafta sonu GAP Arena Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmanın sonrasında hoş olmayan hadiselerin yaşandığını söyledi.

Tekatlı, galibiyet coşkusunun heyecanı ve gururunu oyuncular, yönetim ve teknik kadro kadar kendilerinin de hakkı olduğuna vurgu yaparak, “Takımımızın maçtan sonra bir taraftar grubuyla birden fazla aynı taraftar grubuyla sevinçlerini paylaşması bütünleşmesi çok güzel bir hadiseydi. Ancak bu güzelliği diğer taraftar gruplarını defalarca çağrılmalarına rağmen göstermemiş olmaları, ortaya çok çirkin bir görüntü çıkarmıştır” dedi.

Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği olarak bu olay karşısında büyük bir mahcubiyet bir o kadarda hayal kırıklığı yaşadıklarını vurgulayan Tekatlı, şöyle konuştu;

“Buna rağmen taraftarlık ve Urfalılık sevdamızı ön plana çıkararak takımı ısrarla çağırmaya devam ettik. Statta gurubumuzdan başka kimse kalmadığı halde ne yazık ki takımımız buna rağmen, tüm tezahüratlara rağmen ve biz taraftarların gerçek sarı-yeşil olduklarını bilmelerine rağmen yanımıza gelme olgunluğunu gösterememişlerdir. Maalesef statta bunlar yaşanırken çok değerli yöneticilerimizde bu olayda kendilerine düşeni yapamamışlardır.”

“Şu unutulmamalı oyuncu, yönetici ve teknik kadroların asli görevlerinin içerisinde taraftarı sahiplenmek, kabul etmek, onlarla bir olmak, bütünleşmekte asli görevlerinin içerisinde yer almaktadır” diyen Tekatlı, “Futbolcularımız, yönetim kurulumuz ve teknik kadromuz şunu asla unutmamalıdır. Oyuncular profesyonellik gereği her sezon başka bir renk giyerler ancak biz taraftarlar ölene kadar sarı-yeşil giyeceğiz. Kazanılan maçlardan sonra içimzideki coşkuyu, gururu ve bu coşkuyu, gururları bizlere yaşatan takımımıza onları tribüne çağırıp teşekkür maiyetinde destek olmamızı ve onların yanında olduğumuzu göstermek amacıyla yapmış olduğumuz gösteriye katılmak istememeleri de bizleri ayrıca derinden üzmüştür” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.