banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Geleceğin yıldızları Sportmen Okulunda yetişiyor
Sporyum halı sahada her hafta sonu antreman yapan miniklerin, heyecanına velilerle izleyici olarak paylaşıyorlar.

Şanlıurfa’da teknik anlamda futbolcu yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Sportmen Futbol Okulu Müdürü Ali Akkuş; “Sporyum halı sahada her Cumartesi ve Pazar günü saat 08:30 ile 11:00 saatleri arasında yaklaşık 40 öğrencimizle çalışıyoruz. Spor kardeşlik ve barıştır. Küçük kardeşlerimizin sanal dünyadan soyutlayıp sosyal yönlerin artmasına da vesile oluyoruz.  Öğrencilerimizi servisle evden alıp, eve tekrar bırakıyoruz. Bir çok ebeveyn de antremanlarımızı izliyorlar. Minik öğrencilerimiz yarının Burak Yılmaz’ları, Necati Ateş’leri, Volkan Demirel’leri, İsmail Köybaşı’ları olacaklar” dedi.


Çocukların hem sağlıklı hemde sosyal yönlerinin gelişmesine katkı sağladıkları için Sportmen Okulunu tercih ettiklerini belirten anne babalar; “Güzel bir ortamda çocuklarımız çalışıyor” dedi.
www.balikligol.com 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.