banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Gaziantepspor Kulübü'ne şok baskın!
Maliye Bakanlığına bağlı hesap uzmanlarınca hesaplarınının incelenmeye alındığı Gaziantepspor ile Kızıl Şirketler grubunun önünde ve çevresinde geniş güvenlik tedbirlerinin alındığı belirtildi.

Bugün sabah saatlerinden itibaren Atatürk Bulvarında Kızıl Şirketler Grubuna gelen uzmanların yetkililerden istediği evrakları incelediği ifade edildi.

Bugün yapılan baskınlarda Kızıl Şirketler grubunun hesaplarını maliye bakanlığına ait bir grubun, Celal DoğanTesislerinde Gaziantepspor kulubünde ise başka bir grubun incelemeye alındığı kesinlik kazandı. Bakanlıktan gelen ekiplerin incelemesinin ne kadar süreceği konusunda bilgi edinilemedi. Ancak Kızıl Şirketler ile Gaziantepsporun hesaplarının incelendikten sonra resmi bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

Deneme

Gaziantepsporun Celal Doğan Tesislerinde sabah saatinden itibaren büyük heyecan yaşandı. Tesislere gelen maliye uzmanlarından oluşan ekipler ve polislerin, personele giriş ve çıkış yasağı koyduğu belirtildi. Futbolcuların özellikle yabancıların büyük heyecan duyduğu baskında, kulübün muhasebesinden sorumlu kişiler tedbir açısından kulüpte bir odada tutulduğu öğrenildi. Aynı durumda Kızıl şirketler grubunun da kontrol altına alındığı ifade edildi.

Ali Budak - Gaziantep27 Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.