banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Gazeteciler koşusunda  Urfanatik Gazetesi birinci oldu


10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle düzenlenen “En Hızlı Muhabir Koşusu” muhabirlere ter döktürürken en hızlı muhabir pistte belli oldu.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği ve Atletizm Federasyonunun 11 Nisan Stadyumunda ortaklaşa düzenlediği koşu renkli görüntülere sahne oldu.
Şanlıurfa’da görev yapan 40 gazeteci, ellerine mikrofon ve gazetelerini alarak statta 100’er metre koşarak 400 metrelik parkuru tamamlayıp finish çizgisine ulaştı.
Koşu esnasında muhabirlerin komik diyalogları izleyenleri kahkahadan kırıp geçirirken yarışmayı Urfanatik Gazetesi birinci, Kanalurfa Televizyonu ikinci, Damga Gazetesi üçüncü, Urfa Değişim Gazetesi ise dördüncü olarak tamamladı.
KEŞKÜŞ; “KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİK”
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gazetecilerin yarışmaya gösterdiği ilginin mutlu ettiğini ve keyifli dakikalar geçirdiklerini söyledi.
Yarışmaya katılan muhabirleri tebrik eden İl Müdürü Keşküş; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla en hızlı muhabir koşusunu düzenledik. Gerçekten çok keyifli dakikalar geçirdik güldük eğlendik. Bu kadar yoğun bir katılımı açıkçası beklemiyordum. Arkadaşlarımızın bu yoğun ilgisi gerçekten bizi mutlu etti. Bende müsabakaya katılan basın emekçilerimizi tebrik ediyorum meslek hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜLEBAK, “AMACIMIZ GRUP ÇALIŞMASINI AŞILAMAK”
Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ise dernek olarak amaçlarının gazetecilere grup çalışmasını aşılamak olduğunu aktardı.
Muhabirlerinin bu kes kendilerini haber yapacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Gülebak, “Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bize yaptığı bu jestten dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Biz dernek olarak amacımız gazeteciler sahada 24 saat haber yaparken birde spor müsabakalarında kendilerini haber yapmaları ayrıca grup çalışması yapmaları için böyle bir etkinlik düşündük. Arkadaşlarımız mutlu neşeli, gerçekten güzel bir yarış güzel bir ortam oldu seneye daha kapsamlı daha güzel bir koşu yapacağımızın sözünü veriyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.