banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

GAP Arenanın çimi sezon sonu değişecekmiş

GAP Arena stadındaki çimlerin büyük oranda yıprandığını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' 2010 yılında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından düzenlenen Motor sporları yarışları sahaya büyük bir zarar vermiştir. Sahaya dökülen kumlar rüzgarla birlikte çimlerin üzerine gelmiş ve  bu durum hem sahamıza hem de drenaj sistemine çok ciddi zararlar vermiştir. Ayrıca Şanlıura Spor'un antrenman yapacak başka bir yeri olmamasından kaynaklı tüm antrenmanlarını Gap Arena Stadında yapması da çimlerimizi olumsuz etkilemiştir.'' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız Vali Celalettin Güvenç'in talimatıyla  sezonun ardından çalışmalara başlanılacağını ifade ederek, 'Sahanın zemini ve drenajını kısacası tüm teçhizatıyla yeniden yapıp eski halinden daha iyi duruma getireceğiz" diye konuştu.

Bilindiği gibi GAP Arenanın çimleri kış mevsimi dolayısıyla çok yıpratıldığı, çim kalitesinin düşüşk olduğu zaman zaman kamuoyu tarafından tartışılıyor..

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.