banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

G.Antep Büyükşehirde keyifler yerinde
Teknik Direktör Erol Azgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3-0 kazandıkları Giresunspor maçının geride kaldığını, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarının keyifli bir ortamda devam ettiğini söyledi.

Çaykur Rizespor maçında işlerinin kolay olmayacağını dile getiren Azgın, şöyle konuştu:

Lig uzun bir maraton. Bu nedenle her zaman geleceği düşünmek zorunluluğu var. Giresunspor maçı geride kaldı. Bu maçtan galibiyetle ayrılmış olmamız bizim için önemli, ancak kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. Biz, şu anda ilk galibiyeti almış olmanın sevincini yaşıyoruz ama önümüzde çok maç var.

Teknik heyet ve futbolcular olarak başarımızı kalıcı ve istikrarlı bir hale getirmek için çalışmalıyız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, şu anda sıralamada iyi bir yerde değil. En kısa zamanda üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu anlamda Rizespor maçı çok önemli.

Azgın, sakatlıkları süren Osman, Uğur ve Ahmet Buğranın Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini, hasta olan ve halen tedavi gören Onur ile Ali Sakalın durumunun ise maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.