banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Galibiyet Taraftara ve Valiye Hediye

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta lider Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, Ofspor galibiyetini kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile başta bayan taraftarlar olmak üzere tüm taraftara hediye etti.

Alınan üç puanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şanlıurfaspor yönetimi Gap Arena’ya gelip Şanlıurfaspor’a  destek veren bütün bayan taraftarlara ve ayrıca Şanlıurfaspor’a verdiği destekten dolayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’de teşekkür edip, Ofspor galibiyetini Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç ve bayan taraftarlara hediye ettiğini açıkladı.


Ofspor maçının geride kaldığını, dikkatlerini bundan sonraki maçlara çevirdiklerini belirten Şanlıurfa Yönetimi yaptığı açıklamanın devamında  ,” Her maça aynı ciddiyele hazırlanacağız. Hedefimiz Bank Asya. Bu yıl bunu gerçekleştireceğiz. Şampiyonluk yolunda  alacağımız  3 puana çok ihtiyacımız vardı. Maçın 90 dakikası boyunca futbolcularımız büyük bir özveriyle  maçı kazanma istekleri yönetim olarak bizi memnun etmiştir. Sonuçta istediklerini alarak sahadan ayrıldık. Sergiledikleri performanstan ötürü kendilerini tebrik ediyoruz. Taraftarlarımızın ve bizlerin yüzlerini güldürüp sevindirdiler. Öte yandan maça gelip ve tribününde futbolcularını 90 dakika boyunca destekleyen Şanlıurfaspor'un gerçek gücü  olan taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Şanlıurfaspor yönetimi olarak  Tüm Şanlı Taraftarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.