banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Galatasaraylı Engin Baytar Şanlıurfa'da VİDEO
Milli futbolcu Engin Baytar, Karaköprü Belediyespor için projelendirilen ve yapımı devam eden spor tesisi çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.



Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı devam eden modern spor tesisi için Başkan Çiftçi’yi ziyaret ederek tesis hakkında bilgi alan Milli futbolcu Engin Baytar, bir süre görüşme yaparak karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Milli futbolcu yaptığı ziyarette Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye kendi imzasının olduğu bir Galatasaray formasını hediye etti.


Başkan Çiftçi, yapılan ziyaret ile ilgili şunları söyledi; “Öncelikle teşekkür ediyorum, sağ olsun milli futbolcumuz aynı zamanda Galatasaray’lı olan sporcumuzun Karaköprü’ye gelmiş olması bu ince düşüncesinden dolayı ben kendisine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum, zaten kendisi başarılı bir futbolcumuzdur sağ olsun” dedi.

Milli sporcu Baytar ise “Şanlıurfa’ya ikinci kez gelmeme rağmen, şimdi daha net ve iyi tanıma fırsatım oldu öncelikle Karaköprü Belediyespor’un kaptanı ve aynı zamanda arkadaşım olan İsmail Doğan’a teşekkür ediyorum, keşke daha önce buralara gelip tanısaydım” dedi.


Başkan Çiftçi, “geçtiğimiz günlerde yapımına başladığımız Spor tesisi ve yüzme havuzu için sporcu arkadaşlarımızla birlikte gezdik bizler amatör spora önem veriyoruz, inşallah bu tesislerimizin açılışlarında böyle değerli futbolcularımızı davet eder güzel bir şölen havasında açarız” dedi. Daha sonra Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Milli futbolcuya Karaköprü Belediyespor forması hediye etti.
www.balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.