banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Galatasarayda taraftarı coşturan adam
Ankaragücü yenilgisinin ardından büyük bir kaosun içine giren sarı-kırmızılı ekipte, oyuncular aslına döndü, taraftarlar coştu, camiada umutlar yeşerdi.

Son çare olarak getirildi

Sezona kötü bir giriş yapan Galatasaray, Gheorghe Hagi ile geçmişe sünger çekti. Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Frank Rijkaardın görevine son veren sarı-kırmızılı ekip; Hikmet Karaman, Hakan Şükür ve Fatih Terimden olumsuz yanıt almasının ardından teknik direktörlük koltuğunu Rumen hocaya emanet etmişti.

Futbolculuğu döneminde 10 numaralı forma ile büyük başarılara imza atan Hagi, Fenerbahçe maçıyla işbaşı yaparken, Kadıköyde 11 yıl sonra alınan puan ve ortaya konulan futbol, moralleri düzeltmeye yetti.

Hakkındaki ön yargıları yıktı

Kardemir Karabük ve Ankaragücü maçlarında tanınmayacak kadar kötü futbol sergileyen futbolcular, Haginin gelişiyle birlikte gerçek kimliklerine bürünürken, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futbolla taraftar ve camianın moral bulmasını sağladılar. Tugay Kerimoğlu ile kafa kafaya verip, sarı-lacivertli ekibi sürklase edecek bir kadro sahaya süren ve Kadıköyde galibiyeti kaçıran Hagi, hakkındaki olumsuz görüşleri de bertaraf etti. Takımın bu geri dönüşü ile birlikte Galatasarayda hedefler de büyümüş oldu.

Bir derbi ile işi halletti

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Fenerbahçe-Galatasaray derbisine dünya basını da kayıtsız kalmadı. Brezilyanın Globo Esporte gazetesi Haginin Galatasarayı Fenerbahçeyi sıfırda tutmayı başardı, Kicker Hagi Galatasarayı bir derbi ile toparladı, Marca Türk derbisinde işaret Galatasaraydandı yorumu yaptı. LEquipe ise derbi karşılaşması için Fenerbahçe ve Galatasaray sıfır başlıklarını kullandı.

Antalya da çok önemli

Fenerbahçe maçı sonrasında oyuncularını tek tek kutlayan teknik direktör Gheorghe Hagi, rehavet uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.

Fenerbahçe karşısında herkesin görevini yaptığını söyleyen Hagi, Hepinizi kutluyorum. Birlikte güzel bir başlangıç yaptık. Ancak bu maça takılıp kalamayız. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var. Bu futbolumuzu genele yaymalıyız diye konuştu. Rumen çalıştırıcı, Antalyaspor maçının da Fenerbahçe sınavı kadar önemli olduğunu belirterek, galibiyet istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.