banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi başladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşma yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamızın sebebini biliyorsunuz. Değerli hocam Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptık. Dün bu toplantıyı kararlaştırmıştık. Bugüne nasip oldu. Hocamın hizmetlerini anlatmaya gerek yok. Boşalan teknik direktörlük görevini hocama teklif ettim. Kendisi prensipte kabul etti. Detaylandırıp, 1-2 güne imzalayacağız. Galatasaray için hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum. İnşallah alacağı görevde de başarılı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Dursun Özbek’in ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Denizli’nin açıklamaları şöyle:

"Değerli arkadaşlar sizlerle yıllardır aynı mekanları paylaştık, Farkındasınızdır, biraz heyecanlıyım. Mazur görün. Sporculuk yaşantımın sonununu bu camiada gerçekleştirdim. Hayatımın en büyük başarılarına bu camiada başladım. Kısacası parantezi burada açtım. İnşallah yüzümün akıyla burada kapatacağım. Zaman zaman çok güzel, zaman zaman da üzüntülü dönemlerim oldu. Beni bu koltuğa oturtan, bugün taşıdığım ismi kariyeri borçlu olduğum camiadan böyle bir görev teklifi gelince kabul ettim. Gerçi bu ikinci oldu. İlki 1.5-2 yıl önce geldi ancak olmadı. Bana gelen normal tekliflerden farklı bir hadiseydi. Uğruna tüm başarılarımı, ismimi risk edeceğim, her şeyimi risk edeceğim camia burasıdır. Mesleki kariyerimin başlangıcı olan, bana bu imkanı tanıyan, güveni duyan camia benden bu görevi istediyse, bundan onur duyarım. Bu güçlü camiada olmaktan gurur duyarım. İnşallah bütün düşündüklerimizi gerçekleştiririz. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Çocuksu heyecan olarak nitelendirebilirsiniz. Yaşanan yıllar, birikimler ve deneyimler, bu çocuksu heyecanı engelleyemiyor. Zaten bu heyecanı hissetmezsem görev yapmam. 1987'de göreve başlarken hissettiğim heyecan neyse şimdi bunun 1 kat daha fazlasını hissediyorum."

"Şu anda hiç bir çalışma arkadaşım mevcut değil. Bu konuda yardımcı olabilecek iki tane çok değerli arkadaşımdan destek isteyebilir; Fatih ve Hamza hocamızdan yardım isteyebilirim. Onlardan bilgi ve tavsiye alırım. Camia için en faydalı çalışmayı nasıl yapabiliriz diye bakacağız. Kafamda açıkçası şu an pek bir kimse yok. Koskoca Galatasaray camiasında bugün evet diyip, yarın takımın başına geçmek yok. Hafta sonunda bakacağız, takımımızla görüşeceğiz. Ondan sonra da önümüzdeki hafta sonu takımın başında olup taraftarımızla kucaklaşacağız"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.