banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Galatasaray'da istifa depremi
Öztürk'ün kulüpteki görevlerinin devam ettiği, Türk Ticaret Kanunu'nda yer alan bir kanuna göre, yönetimde bağımsız yönetici gerektiği için böyle bir görev değişikliğine gidildiği öğrenildi.

Görevleri bağımsız yönetim kurulu üyelerine bırakan Nas Öztürk'ün yerine ise Ümüt Özdemir ve Mehmet Ali Birand getirildi. Murat Canaydın da diğer bağımsız üye olarak görevlendirildi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Sn.Adnan Nas ve Sn.Adnan Öztürk, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Sn.Adnan Nas'ın yerine Sn.Ümüt Özdemir'in ve Sn.Adnan Öztürk yerine Sn. Mehmet Ali Birand'ın Bağımsız Yönetim kurulu Üyesi olarak atanmasına ve halihazırda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sn. Murat Canaydın'ın da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir. "

Ligtv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.