banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Galatasarayda Foloryanın sihirli eli

Ardaya 1 ay önce fıtık teşhisi koyan Dr. Burak Kunduracıoğlu, Sabrinin ikinci kez sakatlanacağını da teknik heyete bildirmiştiSon 2 sezonda yaşanan sakatlıklar yüzünden eleştirilen Galatasaray Yönetimi, Ağustos ayı başında Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu yönetimindeki sağlık kurulunu değiştirirken, Ankaragücünün kulüp doktorluğunu yapan Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu ve ekibini işin başına getirdi.

Kunduracıoğlunun, Floryadaki mesaisi yüzleri güldürürken, 2 aylık dönemde bu grubun koyduğu doğru teşhisler ve tahminler yönetimi bile şaşırttı. Daha önce Emre Belözoğlunun kronik hale gelen rahatsızlığını teşhis eden Burak Kunduracıoğlu, sarı-kırmızılılarda, milli takımdan sakat dönen Sabri için verdiği rapor ve Ardaya koyduğu fıtık teşhisiyle dikkatleri çekti.

Milli takım kampında sakatlandıktan sonra 1 ay oynamayan ve tekrar Hiddink tarafından Kazakistan ve Belçika maçlarında sahaya sürülen Sabrinin yeniden sakatlanabileceği rapor halinde yetkililere sunuldu. Rijkaard bu uyarıyı dikkate aldı, ama ligdeki Gaziantep maçının 2. yarısında Ali Turanın yerine Sabriyi sahaya sürdü. Milli futbolcu bu maçta kalçasından sakatlanırken, rapordaki tehlike gerçek oldu.

Devre arasında olacaktı

Ardanın aylar süren fıtık sorunu yeni gelen sağlık ekibi tarafından 1 ay önce teşhis edildi. Ostetis Pubis teşhisi konulan yıldız oyuncunun devre arasında ameliyat olması planlanıyordu. Ancak Milli Takımda ağrıları artınca ameliyat kararı alındı.

Bu arada Eylül ayı başında Almanyadan gelen sağlık ekibi tarafından oyunculara testler uygulandı. Uzun vadede sakatlıkları önlemek için test sonuçlarına göre, cerrahi, rehabilitasyon, kondisyon ve beslenme konularında farklı yollar izlendi.
2008de kulüp doktorlarının tedavi yöntemlerini yeterli bulmayan Hasan Şaş, Ayhan, Ümit Karan, Emre Güngör ve Orkun o dönemde Ankarasporda çalışan Kunduracıoğluna gitmişlerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.