banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Galatasaray yöneticisi de emniyette!

Şike soruşturması kapsamında bugün de birçok kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Emniyet'te ifade veriyor.

Futboldaki şike soruşturmaları kapsamında bugün yeni bir dalga gerçekleşti. Çok sayıda yönetici ve futboşcu İstanbul Emniyeti'ne ifade vermek için çağrıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Ömer Temelli ve Alaeddin Yıldırım, Galatasaray eski sportif direktörü Adnan Sezgin, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Hikmet Karaman, Trabzonspor futbolcusu Serkan Balcı ve futbolcu temsilcisi Özkan Doğan, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine gelenlerden Temelli'nin ifadesinin alınmasının ardından emniyetten ayrıldığı, diğer kişilerin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar'ın da ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geleceği öğrenildi.

DÜNYA BÜLTENİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.