banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Galatasaray Şanlıurfaya geliyor

Türkiye süper liginde mücadele veren kentimizin ve güneydoğu Anadolu bölgesinin tek Engelliler süper lig takımının maçı Cumartesi Kulüp binasından basına bilgi veren kulüp başkanı Veysi Fırat Sözlerine söyle devam etti.
Bu yıl çok ciddi bir guruba yükseldik yani Türkiye süper ligi nerde olduğumuzun ne iş yaptığımızın farkındayız. İşi çok ciddi tutuyoruz Cumartesi günü saat 13.00 da dünyanın en iyi takımlarından biri olan GALATASARAY ile maçımız var. Çok iyi hazırlandık maça hazırız diyen başkan Veysi sözlerine şöyle devam etti
MAÇ BİLETLERİ 5 TL
27.11.2010 Cumartesi günü Şanlıurfa Atatürk Kapalı spor salonunda saat 13.00 da GALASARAY ile oynayacağımız basketbol süper lig maçının biletleri 5 liradan Atatürk kapalı spor salonu bahçesinde satışa başlamıştır.
Maç biletlerinin satışı için Şanlıurfalı hemşerilerimiz çok ciddi baskı yaptıklarını urfa size sahip çıkmıyor bizlerde bir nevi sizlere destek olmak istiyoruz bilet satışınız olsun bizlerde alalım diye kulübe taleple bulunduklarını hatta bazı taraftarlar size destek olmadıkları için kızıyoruz bu nedenle diğer müsabakalara da gitmiyoruz diyenler bile var olduğunu belirten başkan
Tüm hemşerilerimizi bilet almaya davet ediyoruz. Maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz diyerek biletlerin 1 gün içinde tükeneceğine inandığını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.