banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Galatasaray şampiyon oldu, Urfa sokağa döküldü VİDEO
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ateşli taraftarlar 4-2 galibiyet maçı sonrası sokaklara döküldü. Şanlıurfa sokakları sarı kırmızı renklere büründü.


Şanlıurfa’da Maç sonrası Galatasaray taraftarı sokaklara akın etti. Sarı kırmızılı bayraklar ve formalarla sokaklara inen binlerce Cimbom taraftarı şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Abide kavşağında toplanan 2 bine yakın Galatasaray taraftarı ellerinde meşaleler ve sarı kırmızılı bayraklarla Atatürk caddesinden Haşimiye meydanına kadar şampiyonluk turu attı. Ara ara trafiğin akışına zor anlar yaşatan Galatasaray taraftarlarına emniyet güçleri tarafından sağduyulu çağrı yapılarak yollar trafiğe açıldı. Abide kavşağında toplanan yaklaşık 2 bin taraftar şampiyon olan takımları lehine sloganlar atarak 19. şampiyonluğu doyasıya kutladılar.


Çoluk çocuğunu alan sokağa indi.

Öte yandan evlerinde Galatasaray maçını izleyen aileler ise çocuklarıyla birlikte arabalarına binerek konvoya katıldılar. Şehir turu atan aileler ise yanlarında getirdikleri forma ve bayrakları sallayarak deyim yerindeyse caddeleri sarı kırmızılı renge boyadılar.


Galatasaray-Sivasspor maçı özeti

Türk Telekom Arena'da çekişmeli oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini 8 ve 60. dakikalarda Selçuk İnan ile 53 ve 75. dakikalarda Burak Yılmaz kaydederken, Sivasspor'un golünü 80. dakikalarda Kadir ve 90+2. dakikada Cihan attı. Karşılaşmanın 89. dakikasında Galatasaray'dan Umut kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


Galatasaray, bu sezonda şampiyon olarak tarihinde 19. şampiyonluğuna ulaştı.

HABER: ALİ UZUN / Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.