banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde muhtemel 11'ler

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak dev maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Kariyerinde ikinci derbisine çıkacak Özkahya'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Volkan Narinç yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.


26 puanlı Medical Park Antalyaspor'un bir maçı eksik olduğu Süper Lig'de 16'ncı haftaya Galatasaray 29 puanla lider, Fenerbahçe ise 27 puanla ikinci sırada girdi.

Beşiktaş'ın ardından 32 golle ligin en çok gol atan takımı Galatasaray, Türk Telekom Arena'da büyük taraftar desteği altında oynayacağı derbide rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı takım, kendi evinde oynadığı son 4 lig maçından ise sadece 1'ini kazanabildi.

Trabzonspor'dan sonra 14 golle ligin en az gol yiyen takımı Fenerbahçe ise, taraftar desteğinden yoksun mücadele edeceği derbiyi kazanarak, liderliği rakibinden devralmayı amaçlıyor. Sarı-lacivertli takım, bu sezon ligde rakip sahada oynadığı 7 maçtan ise sadece 1'inde galip gelebildi.

6 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Sarı-lacivertli takımda derbi öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Bekir İrtegün, derbide forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, 17'nci haftadaki Kardemir Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

HAKAN BALTA CEZALI

Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta, sarı kart cezalısı olması nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Ligde son yapılan Sivasspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hakan Balta, yarın Fatih Terim'in tercihleri arasında olamayacak.

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Sercan Yıldırım ile Ujfalusi de Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda, Fenerbahçe mücadelesi öncesi Hamit Altıntop ile Cris, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Maç: Galatasaray - Fenerbahçe
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 16.12.2012 Saat: 20.00
Hakem: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Volkan Narinç - Tolga Özkalfa
Yayın: Lig TV, Lig TV HD ve Lig TV 3D (Canlı)

GALATASARAY:
Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Albert Riera, Selçuk İnan, Felipe Melo, Nordin Amrabat, Hamit Altıntop, Umut Bulut, Burak Yılmaz

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Mousa Sow

(Haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.