banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Galatasaray Camiasını karıştıran olay

Galatasaray Camiasını karıştıran olay

2000 yılının efsane yöneticileri, Ali Sami Yendeki son lig maçına gitmek için yönetime müracaat eder. Aldıkları cevap Kontenjanımız yok olur.

Bu olay karşısında İl Spor Müdürlüğünden tanesi 250 TLden 9 bilet tedarik edilir ve Sami Yene tarihi vedalarını gerçekleştirirler. BUGÜNe konuşan Süren Bize yer yok diyorsun. Sonra da yanına çağırıp maçı izlettiriyorsun. Bu nasıl iş dedi.

Ali Sami Yen Stadı önceki gün, 46 yıllık tarihinin son lig maçına ev sahipliği yaptı. Galatasarayın konuğu Gençlerbirliğiydi. Bu karşılaşmada Cim-Bomun rakibine 2-0 yenilerek vedası çok konuşulduysa da maçtan önce yaşanan bir olay en az onun kadar sarı-kırmızılı camiayı üzecek cinstendi...

Türkiye Liginde 4 yıl üst üste Galatasarayı şampiyon yaparak bir rekora imza atan, 2000 UEFA Kupası ile Süper Kupayı kazanarak Türk insanına haklı bir gurur kazandıran o dönemin yönetimi, ne var ki Sami Yendeki veda maçına paralarıyla girdi!...

BİLETLERİ GÜRCAN ALDI
2000 yılının efsanevi yöneticileri, hafta içinde Galatasaray yönetiminden son lig maçına nostalji olsun diyerek maçı seyretme talebinde bulunurlar. Ancak Kontenjanımız yok şeklinde şok bir cevapla karşılaşırlar.

O dönemin başkanı Faruk Süren ile 8 yönetici arkadaşı Ali Dürüst, Celal Gürcan, Abdurrahim Albayrak, Atilla Donat, Osman Hattat, Burak Elmas, Levent Soylu ve Mete Başol maça girmek için bilet arayışlarına girerler. Son çareyi İstanbul İl Spor Müdürlüğünde bulurlar. Yönetici Celal Gürcan, bilet alım işini üstlenir ve müdürlüğün yolunu tutar. Tanesi 250 TLden 9 adet bilet alır, 2 bin 250 TL öder ve Sami Yendeki veda maçını buruk bir şekilde izlerler. Arka sıralarda yerini alan grubu gören Başkan Adnan Polat, Faruk Süren ile Ali Dürüstü yanına çağırarak ön sırada maçı izleme jestini yapar!

MECBUREN ÇAĞRDI!...
Konuyla ilgili BUGÜNe konuşan Faruk Süren, sitemini şöyle dile getirdi: Ali Sami Yendeki son maçta nostalji yapmak istedik. Kulübe başvuruda bulunduk. Ancak bize Kontenjanımız yok cevabı verildi. Biz de Celal Gürcan vasıtasıyla İstanbul İl Spor Müdürlüğüne bilet için başvuruda bulunduk ve para karşılığı biletlerimizi aldık. Sonra Kontenjan yok diyen kulübün başkanı Adnan Polat, tribünde bizi gördükten sonra yanına maç izlemeye davet etti. Hem bize Yer yok diyorsun hem de yanına çağırıp maç izletiyorsun.

TAŞPINAR DA DOĞRULADI
İstanbul Gençlik İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: Bizim bilet fiyatlarımız normal maçlar için 250 TL, derbi karşılaşmaları için 300 TLdir. Galatasaray-Gençlerbirliği maçına hava soğuk olduğu için pek bir ilgi yoktu. Faruk Süren, bizden maçı protokol tribününden izlemek için tanesi 250 TLden 9 bilet aldırdı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.