banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Futsal Turnuvası Maçları



Şanlıurfa Vatan İlkokulu Spor Salonunda oynanan maçı, 9-5 kazanan Şanlıurfaspor, bu maçla birlikte 2012-2013 sezonunun şampiyonluğunu elde etti. Maç sonrası her iki takımı da centilmence mücadelelerinden dolayı kutlayan Vali Güvenç, Edessa 7 Yıldız takımının genç sporcularına: “Üzülmeyin, daha çok maçlara çıkacaksınız. Çok maç kazanacak, çok maç kaybedeceksiniz. Yıkılmak yok, aslan gibi, centilmence mücadelenizi verdiniz. Önemli olan budur” diyerek teselli etti. Şampiyonluğunu ilen eden Şanlıurfasporlu genç futbolcuları da kutlayan Vali Güvenç, futbolculara “Futbolunuzu kupayla taçlandırmak yakaladığınız başarının bir sembolüdür. Asıl başarı centilmence mücadeledir. Bu yüzden bu turnuvada mücadele eden tüm takımları kutluyorum” dedi.

Şanlıurfasporlu futbolcular ise şampiyon olmanın mutluluğunu şampiyonluk kupasını Vali Celalettin Güvenç’in elinden alarak yaşadılar. Karşılaşmayı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli, futbolcuların aileleri ve her iki takımın taraftarları izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.