banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Futbolun geldiği nokta: ÇILGINLIK

Memleket meseleleri ve dini yaşam konusunda kılını kıpırdatmayan insanlar, bir futbol sevdasının geldiği nokta çılgınlık olarak nitekendirliyor. İşte GUTİ çılgınlığı;

Beşiktaş Kulübü'nün Real Madrid'den transfer ettiği ''Guti'' lakaplı İspanyol futbolcu Jose Maria Gutierez Fernandez, kendisi için düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı.

BJK İnönü Stadında gerçekleştirilen ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde Guti, kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Guti, Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon 700 bin Avro ücret alacak.

Başkan Yıldırım Demirören imza töreninden önce yaptığı konuşmada, '' Tek hedefimiz Süper Lig ve UEFA'da şampiyonluk. Guti Beşiktaş'a hayırlı olsun. Bundan sonra herşey Beşiktaş taraftarının elinde.'' dedi.

Guti ise yaptığı açıklamada, ''Bu büyük taraftarın önünde oynamak gerçekten büyük bir mutluluk. Bu sene hedeflerimize ulaşıp, seneye Devler Ligi'nde mücadele edeceğiz. Bütün taraftara teşekkür ediyorum'' dedi.

tümspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.