banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Futbol Şube Sorumlusu istifa etti.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan, görevinden istifa etti.


Şanlıurfaspor Yönetimi’nde bulunduğu süre zarfı içerisinde takımın başarısı adına yaptığı çalışmalarıyla her kesimden takdir toplayan ve taraftarlar arasında da sevilen bir isim olan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan akşam saatlerinde yaptığı bir açıklamayla bu görevden istifa ettiğini duyurdu.


Akarslan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;


“Şanlıurfa’nın kutsal değerleri olan, sarısı ve yeşili için maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığım Şanlıurfaspor’un menfaati için ne gerekiyorsa yapmaya gayret sarf ettiğim Futbol Şube Sorumluluğu ve yönetim kurulu görevimden istifa ediyorum. Başta Kulüp Başkanımız Sayın Habib Arslan ve yönetimde beraber emek sarf ettiğimiz yönetim kurulundaki arkadaşlarıma bundan sonra başarılar dilerim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.