banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Frank Rijkaardı şoke eden tezahürat
Galatasarayın evinde, Ankaragücü ile oynadığı karşılaşma son derece sıkıntılı geçti. 

-YÖNETİM VE RİJKAARDA TEPKİ-

Galatasaray taraftarları, Ankaragücü maçında 3-1 geriye düşülmesi ve sonrasında kaleci Ufukun kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından, yönetim ve teknik direktör aleyhine tezahüratlara başladı.

Sarı-kırmızılı yönetim ve teknik direktör Frank Rijkaardı istifaya çağıran tezahüratlar yapılırken, bu esnada kapalı tribünde taraftarlar arasında da bir kavga yaşandı. Taraftarların, İmparator Fatih Terim tezahüratları yapmaları dikkati çekti.

Misimovicin yerine Aydın Yılmazın oyuna girmesinin ardından ise sarı-kırmızılı tribünlerinden bir süre Frank Rijkaard istifa sesleri yükseldi.

-MİSİMOVİÇ ISLIKLANDI-

Sarı-kırmızılı ekibe büyük ümitlerle transfer edilen Boşnak futbolcu Misimoviç, beklenen çıkışını Ankaragücü karşısında da gösteremedi.

Sahada kaldığı sürede önemli bir varlık gösteremeyen Misimoviç, oyundan çıkarken de Galatasaray taraftarlarınca ıslıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.