banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

FLAŞ Urfaspora yeni başkan adayı...


Dedeman Otel'de basın toplantısı düzenleyen işadamı Hasan Şahin, Şanlıurfaspor'u daha iyi yerlere getireceğini söyledi. Hasan Şahin yaptığı basın açıklamasında, burada bulunmasının amacının Şanlıurfaspor'un başarısına yönelik olacağını belirtti. Şahin, "Türkiye'nin yedinci büyük kenti olan güzel memleketimiz birçok alanda olduğu gibi maalesef sporda da geri kalmıştır. Bugüne kadar sporda başarısız olmamızın en büyük sebepleri arasında altyapı eksikliği ve tecrübesiz yönetimler olarak ilk sırayı
almaktadır. Bu anlamda kendime bir görev bilerek Şanlıurfaspor'un başkanlığına talip olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum. Çok yakın zamanda size açıklayacağım ve kamuoyunca çok yakından tanınan değerli yönetimimle kolları sıvadık.

Eğer Şanlıurfaspor'un yönetimi bize layık görülürse, belki de tarihinde ilk defa Şanlıurfaspor profesyonel bir şekilde yönetilecektir. Göreve geldiğimiz ilk 3 ay içerisinde huzurlarınızda söz veriyorum. Şanlıurfaspor A.Ş. ve Urfaspor TV hizmete girecektir. Bunun yanı sıra urfabonus kartlar, kulübümüzün gelir getirecek projeleri arasında yer almaktadır. Şanlıurfaspor'un başarısızlığındaki en büyük etkenler arasında yer alan transfer politikasında tutarsızlık, takımın bugünkü noktaya gelmesindeki en önemli sebeplerden birisidir. Dolayısıyla alanında uzmanlaşmış isimlerle yapacağımız transferler bu takıma yakışacak şekilde olacaktır. Şuan Turkcell Süper Lig ve Bank Asya Liginde oynayan futbolcularla transfer görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu anlamda müjdelemek isterim. Söz aldığımız futbolcular çoğunluktadır.

 Bizim yönetimimizde Şanlıurfaspor, en önce taraftarlarıyla bütünleşecek, taraftar dernek gruplarıyla organize çalışacak, isteyen grup ve dernekler Şanlıurfaspor binası içersinde temsilcilik açabilecektir. Şanlıurfaspor'un maalesef üyesi sayısı 100 ila 200 arasındadır. Halbuki 1 buçuk milyonluk kentin gözbebeği Şanlıurfaspor'un üye sayısının on binlerle anılması gerekmektedir. 'Küçük olsun benim olsun' politikası sadece sporda değil, her alanda başarısız olacak bir anlayışın ürünüdür. Süper ligde oynayan Manisaspor'un 90 bin nüfuslu ilçesi Akhisar, Bank Asya ligine katılmayı garantilemişse Şanlıurfa gibi marka bir şehrin hala ikinci ligde sürünmesi bir Şanlıurfalı olarak ağırıma gidiyor. Buradan açıkça ifade ediyorum ki benim bu göreve talip olmamın tek nedeni sadece Şanlıurfasporun başarısına yöneliktir. Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Ben asla ve asla Şanlıurfa'dan siyasete girmeyeceğim. Bana göre başarılı bir Şanlıurfaspor'un başkanlığı şereflerin en
büyüğüdür"

"TRABZONSPOR'U KENDİME MODEL ALACAĞIM"
Göreve geldiği andan itibaren Trabzonspor'u kendilerine model alacağını kaydeden Şahin, "Bu yönde ciddi çalışmalarım var. Öyle projeler üreteceğim ki, 'dilenci yöneticilik' devrini kapatacağım. Şanlıurfaspor deplasmanlara giderken, işadamlarından yemek ve uçak parası istemeyecek. Şanlıurfaspor A.Ş. Şanlıurfaspor'un finans merkezi olacaktır. Bunun yanı sıra kuracağımız Şanlıurfaspor futbol okuluyla geleceğin Şanlıurfaspor'unu kurup, gençlerimizi Türkiye liglerine kazandırıp kulübe gelir elde edeceğiz. Bu takıma yıllarca emek vermiş Şanlıurfalı eski futbolcular bizim şerefimiz ve onurumuzdur. Onların deneyimlerinden yararlanacağım. Onlara kulübün kapılarını sonuna kadar açacağım" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, bazı Şanlıurfaspor taraftar dernekleri tarafından başkan adayı Hasan Şahin'e 63 numaralı "Hasan Şahin" yazılı forma hediye edildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.