banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Fırıncılar Odası; Hakemin yanlı kararlarını kınıyoruz

Şanlıurfa GAP arena stadında oynanan ve maçın 34. Dakikasında Trabzon 1461’in 2-1 önde olduğu maçı iptal eden Hakem Hüseyin Sabancı’nın maçta tahrikkar kararlar verdiğini söyleyen Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; “çıkan olayların baş mimarı maçın hakemidir. Hakem verdiği saçma sapan kararlarla tüm türbinleri tahrik etmiştir. Sonra Urfaspor aleyhine verilmiş alakasız bir faul ardından sarı kartla tüm taraftarları tahrik ederek meydana gelen olayların baş sorumlusu olmuştur bu maçı katlettiği yetmezmiş gibi gider ayak Koray'a gösterdiği ikinci kırmızı kartla önümüzdeki maçların da altına mayın döşeyip öyle gitmiştir" dedi.

HAKEMLERİN RAPORUNU YAZAN GÖZLEMCİLER YOK MU?

Bu maçta sadece Urfaspor’un ve taraftarının hedef alınmadığı, tüm doğu takımlarına bariz bir negatif ayrımcılık olduğunu söyleyen Karaatlı; “ hiç kimse bu takımın sahipsiz olduğunu düşünmesin. Biz bir STK olarak bu takımın daima arkasında olacağız. Doğu takımlarını tecrit etmek mi istiyorlar? Federasyon sahaya giren taraftarlar üzerinden mi bu maçı değerlendirecek? taraftarın hakeme fiili müdahalesi var mı? Ya o taraftarımızı ve takım futbolcularımızı tahrik eden yanlı kararları ile herkesi çileden çıkaran hakemin durumu ne olacak? Hakemin bu rezalet yönetiminin bir cezası yok mu? Bunu federasyona bildirecek bir gözlemci yok mu?” diyerek yaşanan üzücü olaylara sert tepki göstererek hakemi önce ALLAH'a sonra MHK nın vicdanlarına havale edittiğini söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.