banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fırat; Gidişlerine üzüldük

Yeni sezonda Süper Lig`de mücadele edecek olan Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü, Vali Yardımcılarından Yıldıray Malğaç`ın tayininin Kırşehir`e ve Salih Gelgeç`in ise Yozgat Vali Yardımcılığına atanmasını üzüntüyle karşıladılar.

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Başkanı Veysi Fırat, uzun yıllardır Şanlıurfa`da görev yapan Vali Yardımcısı Salih Gelgeç ve Yıldıray Malgaç`ın tayinlerinin başka bir ile çıkmasının kulüp olarak hem kendisini, hem de tüm sporcularını çok derinden üzdüğünü söyledi.

Yıldıray Malgaç ile Salih Gelgeç`in hem gecen yıl hem de bu yıl çok yakından kulüpleriyle ilgilendiğini ve sanki kendi dertleriymiş gibi kendileriyle beraber üzüldüklerini, kendileriyle birlikte sevindiklerini vurgulayan Fırat, “Takımımın Türkiye Süper Ligi`ne yükselmesinde her ikisinin de çok ciddi katkıları vardır.

Her zaman dertlerimizi dinlerlerdi. Birçok konuda bizi yardımcı oldular. Hep doğruyu söylediler, dürüst oldular, bu iş bizi aşar dedikleri zaman bile bizlere göstermiş oldukları o güler yüzleri bize yetiyordu.

Maçlarımıza gelip bizleri seyretmeleri bile bizi havaya uçuruyordu ve moralimiz yerine geliyor seviniyorduk” dedi. Fırat, ilerleyen cümlelerinde şöyle konuştu;

Biz Kulüp olarak her ikisine de haklarımızı helal ediyoruz ve kendilerinin de bizlere haklarını helal etmelerini istiyor, gittikleri ilde bizleri unutmamalarını temenni ediyoruz. İnşallah bir gün vali olarak Urfa`ya atanmalarını temenni ediyoruz.”

Fırat, Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü`nün Malgaç ile Gelgeç`i hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.