banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fethi Şimşek'ten taraftara çağrı

Şanlıurfaspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde konu edeceği Samsunspor hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç öncesi bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek taraftarlara seslenerek, ‘Bütün taraftarlarımızdan ilgi ve katılırım bekliyoruz. Ne yönetimin ne taraftarın, ne teknik kadronun oylama yetkisi yok. Bu oyunu 11 oyuncumuz oynayacak. Bu takımdan başka takımımız yok. Biz bu takıma sahip çıkmak zorundayız.’ Dedi.

 

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor yarın kendi sahasında konuk edeceği Samsunspor maçında mutlak galibiyet peşinde. Ligde inişli çıkışlı günler geçiren Şanlıurfaspor, Samsunspor’u devirerek kötü gidişata bir son vermek istiyor.

 

Ligin 29. haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde Samsunspor ile saat 16:00’da GAP Arena Stadında oynayacağı maçta tribünlerde sürpriz isimler yer alıyor. Ünlü Sanatçılardan İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel ve Mahmut Tuncer karşılaşmayı izleyenler arasında yer alacak.

 

 

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Şanlıurfapor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, ‘Biz yönetim olarak gerekli revizyonları yaptık. Gerçekten Urfaspor’un kader maçlarından birisi, önemli bir maç ve bu maçı kazanmak istiyoruz. Tüm oyuncularımız arzulu istekli, gerekli rotasyonları yaptık. Yeni bir ruh, yeni bir çıkışla biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu anlamda bütün Urfa kamuoyu gerçekten arkamızda, bizde futbolcularımızın arkasındayız. Yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sanatçılarımızda bu maçta olacaklar. İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel ve Mahmut Tuncer’de maçı izleyenler arasında olacak. Sanatçı arkadaşlarımız Urfaspor taraftarına ve futbolcularına moral motivasyon olmak için burada bulunacaklar.’ Dedi.

 

Şanlıurfaspor takımındaki son durum hakkında da bilgiler veren Başkan Şimşek, ‘Takımımızda son idmanını yaptı sabah saatlerinde ve akşam yemeğinde toplanarak son bir motivasyon toplantısı yapacağız. Biz bu maçı gerçekten kazanmak ve çıkışı yakalamak istiyoruz.

 

Şanlıurfaspor’un hakkı burası değil diyen Başkan Şimşek ‘bazı spekülasyonlar var. Bunları da dikkate almak istemiyoruz. Önümüze bakarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Herkesten dua bekliyoruz. Herkesten gönülden kazanma arzulamalarını bekliyoruz. Urfaspor’u, Urfa kamuoyunu parçalamak Urfa’nın aleyhinedir. Urfaspor’un kazanmasını herkesin istemesi gerekiyor. Urfaspor’un kaybetmesinden rant elde etmek isteyen arkadaşlar yanılıyorlar. Hiç kimsenin böyle bir duyguya kapılmaması gerekiyor. Böyle bir fitnenin içerisinde olmaması gerekiyor. Ve hiçbir zaman olmadı. Biz şuanda bütün kamuoyunun desteğini arkamızda görüyoruz. Hepte böyle göreceğiz. İyi günde kötü günde her zaman birlik beraber içinde olmalıyız. Allahtan hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Futbolda önce dediğimiz gibi dostluk kazansın. Rakibimizin de bu maça ihtiyacı var ama daha çok bizim ihtiyacımız var. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin.’

 

 

ÇOK KALİTELİ TARAFTARIMIZ VAR

En büyük dezavantajlarının taraftar olduğunu belirten Kulüp Başkan Fethi Şimşek, ‘Taraftarlarımızdan bu maça katılmalarını bekliyoruz ve doğru tezahürat istiyoruz. Gerçekten kaliteli bir taraftarımız var. Bazı yanlış angajmanlara girmemek gerekiyor. Emin olun biz yönetim olarak, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Futbolcuların kafalarını karıştıran varsa, taraftarında prim vermemesi gerekiyor. Taraftar taraftarlığını yapacak, yönetim yönetmeliğini yapacak. Hepimiz kardeşçe Allah rızası için bütün gücümüzle kuvvetimizle bu takımın arkasında olmalıyız.

 

İbrahim Tatlıses Ağabeyimiz bu rahatsızlık haliyle yarın aramızda olacak ve bu bir fedakarlıktır. Ben Göztepe maçına rahatsız bir halde gittim. Çünkü Gitmem gerekiyordu. Bütün taraftarlarımızdan ilgi ve katılırım bekliyoruz. Ne yönetimin ne taraftarın, ne teknik kadronun oylama yetkisi yok. Bu oyunu 11 oyuncumuz oynayacak. Bu takımdan başka takımımız yok. Biz bu takıma sahip çıkmak zorundayız. Şuan da tek seçeneğimiz bu yönetim bu teknik direktörle bu takım başarılı olmak durumunda. Bunların başarılı olmasını temenni etmeliyiz. Urfa daha güzel şeylere layık ama bu güzel şeyler bir süreç içerisinde, 3-5 yıllık bir plan içerisinde Urfaspor’da arzu ettiğimiz yere muhakkak gelecektir. Biz bu konuda hiçbir fadakarlıktan kaçınmıyoruz kaçınmayacağız. Uzun vadeli planlarımız aynı şekilde devam edecektir.’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.