banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Fethi Şimşek’in ilk demeci; Kurumsal bir kulüp olacağız

17 Ocak’ta yapılacak genel kurulda, Şanlıurfaspor Kulubü Başkanlığı koltuğuna oturacak olan Fethi Şimşek, “Şanlıurfaspor sıradan değil kurumsal bir kulüp olacak” dedi.

Aktürk’ün, “Hocam, hakkınızı helal edin. (Fethi Şimşek başkan oldu, olacak) diyenlere, (Fethi Bey’le daha bir hafta, on gün önce görüştüm, niyetinin olmadığını söylemişti) şeklinde yanıt vermiştim. Nasıl ikna oldunuz?” sorusuna Fethi Şimşek, “Her şey niyete göre olmuyor. Hala söylüyorum, benim Şanlıurfaspor başkanlığı gibi bir niyetim yoktu. Sayın Bakanımızı, Sayın Valimizi kıramadım” dedi.

17 Ocak’ta yapılacak kongre için bazı isimlerin tespit edildiğini bazı isimlerle de görüşüldüğünü vurgulayan Fethi Şimşek, şöyle devam etti: “Her şeyden önce bütün taraftarlarımızın şunu çok iyi bilmesini istiyorum; Hiç merak etmesinler, Şanlıurfaspor Kulübü’nü kurumsallaştıracağız. Her şey başkana bağlı olmayacak, herkese sorumluluklar verilecek. Şanlıurfaspor’u çok güzel günler bekliyor.”

Şimşek, bir soru üzerine, kendisinin Teknik Direktör Bahri Kaya ile henüz görüşmediğini ancak yönetim kurulunda yer alacak isimlerden olan Uğur Büyükhatipoğlu ile Mustafa Yavuz’un kampta bulunan takımı ziyaret etmek üzere Antalya’ya gittiklerini söyledi. Şanlıurfaspor’un müstakbel Başkanı Fethi Şimşek, Bakan Faruk Çelik’in, Vali Celalettin Güvenç ve taraftarların desteği ile Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

www.balikligol.com / Özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.