banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Fethi Şimşek; Urfaspor İçin Gereken Neyse Yapılacak

Şanlıurfaspor'a Başkan olması için Şanlıurfa Valisinin girişimiyle ikna edilen ve yarınki kongrede daha önce aday olacağını açıklayan İşadamı Fethi Şimşek Şanlıurfa El Ruha Otelinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısınıda oldukça iddialı konuştu.

konuşmasına Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarından destek aldığını, hepsine çok teşekkür ettiğini söyleyerek başlayan Fethi Şimşek; Şanlıurfaspor'a başkan olmak için talip olmadığını sadece görev verildiği için bu işi üstlendiğini söyledi.

Şimşek; "biz bu başkanlık işini görev olarak kabul ediyoruz. ben şanlıurfaspor'a hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. şunu belirtmeliyim ki; Şanlıurfalıların içi rahat olsun, Urfaspor için gereken neyse yapılacak!" dedi.

"HEDEFİMİZ KURUMSAL BİR URFASPOR"

İlk işi Şanlıurfaspor'u kurumsal bir yapıya kavuşturmak olduğunu söyleyen Şimşek; "Urfaspor artık şanlıurfalıların olmalı, takım kurumsal bir yapıya kavuşmalı. yarınki kongreden sonra ilk işimiz Şanlıurfaspor'u kurumsal bir yapıya kavuşturmak olacak" dedi.

"FUTBOLCULARIN TÜM PARALARI ÖEDENECEK!"

Bundan 6 ay önce yine burada toplantı yaptınız o zaman takımın 2.5 Milyon parası vardı. Şimdi takımın 8 milyon lira borçla devralacaksınız. futbolcuların ödemes var. bu konuda neler söyleyeceksiniz diye soran gazeteciye cevap veren Fethi Şimşek; " ben hiç bir zaman emekçinin emeğinin karşılığı olan bedeli aksatmadım. çalışanlarımın aylıklarını param olmadığı dönemlerde bir şeylerimi satarak ödedim. başkanlığa geldiğimizde ilk işimiz futbolcuların biriken paraları ödemek olacak. ondan sonra takımın ihtiyac duyacağı transferler dahil Urfaspor için ne gerekiyorsa yapılacak Urfalılardan İsteğin bize destek olsunlar yeter. Önümüde Adanasopr Maçında 30 taraftar bekliyoruz" diye konuştu.

Toplantıya ; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Buyukhatipoğlu Başta olmak üzere daha önce Başkanlık için adı geçen Maruf Güneş, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin Şanlıurfa Bakallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve çok sayıda Yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı.

 

Haber; Mehmet Aslan/ Mehmet Emin Kuş/ Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.