banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Fenerbahçeyi zorlu maçlar bekliyor
Sarı-lacivertliler, 8. haftada 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaştıktan sonra, 9. haftada 24 Ekim Pazar günü Kadıköyde derbi mücadelesinde Galatasarayı konuk edecek. Sarı-lacivertliler 10. hafta maçında ise 29 Ekim Cuma günü deplasmanda lig lideri Bursaspor ile karşılaşacak.

Bu sezon İstanbul dışında rakip sahalarda yaptığı iki maçı da kaybeden Fenerbahçe, 8. ve 9. haftadaki Konyaspor ve Bursaspor deplasmanlarında 3 puan arayacak. Kadıköydeki ilk derbisinde ise Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak puan yitiren sarı-lacivertliler, ezeli rakibi karşısında ilk derbi galibiyetini elde etmeye çalışacak.

-7 HAFTALIK BÖLÜM-

Spor Toto Süper Ligin 7 haftalık bölümünü 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle geride bırakarak, 13 puan ve averajla puan cetvelinde 4. sırada bulunan Fenerbahçenin aldığı sonuçlar şöyle:

1. hafta Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor: 4 - 0

2. hafta Trabzonspor-Fenerbahçe: 3 - 2

3. hafta Fenerbaçe-Manisaspor: 4 - 2

4. hafta Kayserispor-Fenerbahçe: 2 - 0

5. hafta Fenerbahçe-Beşiktaş: 1 - 1

6. hafta Kasımpaşa-Fenerbahçe: 2 - 6

7. hafta Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 3 - 0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.