banner2
Öne Çıkanlar Paylaşan Eller DEDAŞ Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Fevzi Çelik Şanlıurfaspor Küçük Dilanın taziyesinde

Fenerbahçe'yi ne hale getirdiğini konuş

Gökçek, Yıldırım'ın 13 yıl boyunca Fenerbahçe'de başkanlık yaptığını anlatarak, ''Yıldırım bence takımı ne hale getirdiğini konuşsun. 13 yılda Fenerbahçe 4 kez şampiyon olmuştur, 1.5 milyar dolar bir para harcamıştır'' dedi.

Gökçek, Telegol programında, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara karşılık verdi. Gökçek, Ankaraspor için Saray tesislerini Ankaralıların parası ile yaptığını anlatarak, ''Yaptığımız bu tesis dünyanın en büyük tesislerinden birisi. Melih Gökçek bu tesisisin tamamlanması için 50 trilyon lira para ödedi. Fenerbahçe Guiza'nın transferi için ne yaptı? Guiza'ya 14 milyon euro, artı 3 milyon euro ise menajerine verdi. Bu rakamlar yıllık olarak verildi. 4 yıl boyunca Guiza'ya 62 trilyon lira para ödenecek. Biz tesisler için 60 trilyon ödedik. Ben Guiza'ya verilen para ile dünyanın en güzel tesisini yaptım. Sayın Yıldırım şampiyon olsana neden Melih Gökçek'e sataşıyorsun. Yıldırım potansiyel istemiyor. Aziz Yıldırım Anadolu'dan transfer ettiği futbolcuları oynatamıyor. Mesela Semih ve Gökhan'ı oynatmadı . Yıldırım, Federasyona 3 laf söylüyor Federasyon susuyor. Fenerbahçe son maçında stadı yakıyor 2 maç ceza alıyor.

Ben küfre karşıyım her zaman ama Ankaragücü seyircisi küfür ediyor 2 maç ceza
alıyor. Federasyonu susturmuş. Bu mu adalet?'' dedi.

Gökçek, Aziz Yıldırım'ın Gaziantep Valisi ve Denizli Belediye Başkanı'nın maç sırasında sevinçten dolayı susturduğunu belirterek, anlaşamadığı gazetecilerin işine son verdiğini kaydetti. Gökçek, Erman Toroğlu'nu Yıldırım'ın kovdurduğunu da iddia ederek, ''Sayın Toroğlu, Yıldırım'ın ayaklarının 5 santim kısa olmasından dolayı askere gitmediğini yazdı. Aziz Bey, Toroğlu'nu kovdurdu. Sayın Yıldırım bana, 'Ya siyasette kal veya spor adamı ol' diyor. Peki, Türkiye'de pek çok belediye başkanı iki görevi beraber yapıyor. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Bey'e bir şey söyleyemiyor. Kadir Bey yanlış mı yapıyor. Tabi ki doğru yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ne Ankaraspor'a, ne de Ankaragücü'ne belediye bütçesinden bir lira para aktaramaz. Yasal olarak mümkün değil. Yıldırım'ın basın toplantısında Kadıköy Belediye Başkanı Selami Bey de o ortamda beraberdi. Peki Selami Bey Aziz Yıldırım'a arsa tahsisi konusunda yardım etmedin mi? Sen yardım edince normal ben yardım edince anormal. Benim buralarda çıkarım olsa bana her şey söyleyebilirsiniz" diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM 8 VİLLASINI FENERBAHÇE'YE NEDEN SATTI?"

Gökçek eleştirilerine bir yenisini daha ekleyerek, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe takımına 8 tane villasını sattığını iddia etti. Gökçek, açıklamalarına şöyle devam etti:

''Fenerbahçe yönetiminin maddesinde bir kanun var. Galiba 60. maddesi olarak biliyorum. Yöneticiler takım ile ticaret yapamaz deniliyor. Sayın Yıldırım Samandıra'daki 8 tane villasını tanesi 550 bin dolardan satmadı mı? Doğru mu, değil mi? bunun hesabını vermesi gerek. Fenerbahçe'nin parası ile bunların satın alınması doğu bir şey değil. Aziz Bey ciddi bir şok içinde. Aziz Yıldırım'ın yerine olsam başkanlığı bırakırım. Bu kadar para ile bu takım şampiyon olamıyorsa bu bir yönetim hatasıdır. Ben Aziz Yıldırım'dan daha çok Fenerliyim. Ben Aziz Yıldırm gibi sonradan Fenerbahçeli olmadım.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.