banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Fenerbahçe ve Galatasaraylılar Süper Kupa maçını değerlendirdi

Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı normal süresi 0-0 eşitlikle sona eren müsabaka sonrasında penaltı atışlarıyla 3-2 Kupayı kazanan Fenerbahçe olurken, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli,  açıklamalarda bulundu.

Cesare Prandelli, taraftarların çok özel bir atmosfer yarattığını belirterek, “Maçtan iki saat önce şarkılar söylenmeye başladı, taraftarlar harikaydı. Bizim için çok özel bir derbiydi. Organize bir takıma karşı oynadık. Biz de oyuncu değişikliklerinin ardından agresif bir tavır aldık ancak maç penaltılara gitti. Penaltılara kaldığınızda şanssızlıkla karşılaşabiliyorsunuz, bu gece şans Fenerbahçe’den yanaydı ve onlar kazandı” diye konuştu.

Kalecimiz Fernando Muslera’nın performansından övgüyle söz eden Prandelli, “Muslera’nın performansı çok önemliydi. Onu tebrik ediyorum. Sneijder’e ise ihtiyacımız vardı, onun vereceği katkı futbolumuz için çok önemliydi. Maç içinde karşılaştığımız bazı durumlarda zorlandık. Defansif bloğu henüz tam oturtamadığımızı düşünüyorum. Bunun nedeni de yalnızca savunma değil, orta sahayla da ilgili” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal Aysal'ın transfer çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden İtalyan teknik adam, "Şu anda beklemedeyiz. Aramıza yeni oyuncular katılırsa takımda değişiklikler yapabiliriz. Ancak şu anda taktiğimiz bu ve bu şekilde devam edeceğiz" derken, maçtaki tezahüratlar ve sahaya atılan yabancı maddelerle ilgili bir soru üzerine, "Kısa bir süredir buradayım ve ne yazık ki Türkçe konuşamıyorum. Yapılan tezahüratların küfürlü olduğunu bilmiyordum. Ancak cisimler konusunda kural eksikliği olduğunu görüyorum. Bir takımı motive etmek için karşı tarafa saygısızlık yapmamamız gerekiyor" diye konuştu.





Fenerbahçeli fıtbolcular ise FB TV’ye duygularını açıkladılar



Volkan Demirel: “Önemli bir kupanın sahibi olduk”

“Biz kazandık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Takım adına önemli bir kupaydı. Dışarıdan bir süper kupa finali gibi gözüküyor ama takım olarak kazanmaya inandık. Herkes mücadele etti. Onların net bir pozisyonu yok. Penaltılara kalması kendi adıma güzel oldu. Takım arkadaşlarım yoruldu ama güzel bir galibiyet oldu. Herkes farklı şeyler konuşuyor ama şu takıma güvensin herkes. Bizler karakterli insanlarız. Kaliteli insanlardan kurulu bir takımız. Ben bu kupayı da kızıma armağan ediyorum. Kızım bana uğurlu geldi. İnşallah da kupaları almaya devam edeceğiz."



Bekir İrtegün: “Galibiyette emeği geçen herkesi tebrik ederim”

“Güzel  bir akşamdı. Çok iyi oyandık. Oyun mantalitemizi sahaya yansıttık. Açıkçası kaybetsek herkes çok üzülürdü. Kupayı almak mutluluk verici. İyi futbol oynadık. Futboldan zevk aldık. Yapmak istediklerimizi sahaya yansıttık. Süper Kupa’yı aldık, ligdeki oyunumuzu etkileyecek bir galibiyet oldu. Bu anlamda çok mutluyuz. Herkes çok çalışıyor. Rakibi de iyi analiz yaptık, takım arkadaşlarıma ve hocalarımıza teşekkür ederim.” 



Michal Kadlec: “Maç boyunca iyi olan taraftık”

“Maç boyunca daha iyi olan taraftık. Maç penaltılara gitti ve kazandık. Bu harika bir duygu. Galibiyeti yaşamak güzel. Takımız çok güzel duygular yaşıyor. Tamamen işime konsantre oldum. Topu nereye vuracağımı biliyordum. Golle de sonuçlandırdım. Raul’u da dikkatle izledim. Konsantre bir şekilde penaltıyı attım.  Takımımız için sezona iyi bir başlangıç yapma adına iyi oldu. Tüm takım olarak  mutluyuz.”



Pierre Webo: “Hak ettiğimiz bit kupa oldu”

“Ben takımı ve İsmail Hocamızı tebrik ederim. Bu kupayı hak ettik. Önemli bir galibiyet ve kupa aldık. Mutluyuz.” 



Alper Potuk: “Unutamayacağım bir galibiyet oldu”

Başından sonuna kadar iyi oynadık. Pozisyon vermedik rakibe. Çok mutluyuz. Kupayı aldığımız için gururluyuz. Kaçırdığım pozisyon beni çok üzdü. Ofsayt diye hakeme baktım, hakem de oyunu gösterdi ve ben de bir anda topa vurdum. Maçı penaltılara gelmeden öncede bitirebilirdik ama unutulmayacak bir maç oldu”.



Caner Erkin: “Sezona kupa ile başlamak mutluluk verici”

“Maça iyi başladık ve sonuna kadar da öyle devam ettik. Pozisyonlara girdik. Galatasaray’a pozisyon vermedik. Çok iyi oynadık. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Bundan sonra da iyi oyunumuzu devam ettireceğiz. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Kaçırdığım penaltıyı unutamıyorum.”



Selçuk Şahin: “Keyifli ve heyecanlı bir maçtı”

Güzel bir galibiyet oldu, iyi de mücadele ettik. 4’de 0’da bitebilecek bir maçtı. Keyifli ve heyecanlı geçti. Kupa koleksiyonumu genişletiyorum. İnşallah daha da çok kupa alacağız.” 



Emre Belözoğlu: “Üç kupalı bir sezon olsun”

Herkesi tebrik ederim. Hedefimizde 3 kupa var. İlkini aldık. Allah nasip ederse diğer ikisini de kaldıracağız. İyi bir ekip ruhu var. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Takım bugün elinden geleni yaptı. Herkesi tebrik ederim. Camiamıza hayırlı olsun. Herkes bilsin ki Fenerbahçe’nin Fenerbahçeliden başka dostu yok. Herkes bu dostluğun kıymetini bilsin. Biz yapmamız gerekeni yaptık. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda kimse önümüzde duramaz.” 

Gökhan Gönül: “Sezonu başladığımız gibi kupayla da bitirmek istiyoruz”
“Hayırlı ve uğurlu olsun. Sezona kupa ile başladık. İnşallah sezonu da kupayla bitireceğiz.”

Dirk Kuyt:  “Çok iyi bir oyun ortaya koyduk”
"Gerçekten takımımız çok iyi bir oyun ortaya koydu. Galatasaray'a karşı maçları 11 kişi tamamlayamıyorduk. Uzun zaman sonra Galatasaray'a karşı 11 kişi bir maçı tamamladık. Bu takımımız adına artılardan biriydi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.