banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Fenerbahçe TIR'ı Urfada

11 Nisan Stadyumu yanında sergisini açan Fenerbahçe TIR'ı müzik eşliğinde tanıtım malzemelerini satmaya başladı. Şanlıurfalı vatandaşlar ise Fenerbahçe TIR'ına yoğun ilgi gösterdi. TIR içerisinde bulunan forma, atkı, şapka, gibi malzemelere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.
TIR Sorumlusu Fatih Ekinci, Şanlıurfalı vatandaşların sergiye oldukça yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, "Gönül ister ki, 27 yıllık kupa hasreti dindirmek istiyoruz. Ben inanıyorum ki bu yıl mutlu sona ulaşacağız. GAP Arena Stadı açıldı. Stadın açılışını da Fenerbahçe ile Trabzonspor yapacak. Buraya biraz geç geldik. Ama Şanlıurfalılar oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Trabzon standını da gezdik ama her zaman her yerde olduğu gibi Fenerbahçe taraftarı yine bize sahip çıktı. Tabi gönlümde her zaman
Fenerbahçe yatıyor. Bu yıl 27 yıllık kupa hasretini Şanlıurfa'da bitireceğiz
" dedi.
Fenerbahçe standını gezen Şanlıurfalılar ise, "Ziraat Türkiye Kupası Final maçı Şanlıurfa'da oynayacağı için çok mutluyuz. Bunun için devlete olsun, kulüplerimize olsun çok teşekkür ediyoruz. Bu gibi faaliyetlerinde devam etmesini bekliyoruz. Şanlıurfa'da ilk kez olacak bir şey. Her iki takımada başarılar diliyorum. Fenerbahçeli olarak inşallah kupayı kazanacağız. Çok güzel bir karşılaşmanın olacağını düşünüyorum. Şanlıurfa içinde güzel bir faaliyet olacak. Her iki takımında Şanlıurfa'ya standı kurması
da çok güzel ve ilgi çekeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe TIR'ının Şanlıurfa'ya gelmesine çok sevindik. Dün Trabzon'un TIR'ı gördük biraz üzüldük. Neden Fenerbahçe TIR'ı gelmedi diye düşünmeye başladık. Şuan çok mutluyuz Fenerbahçe Şanlıurfa'ya geliyor diye. 40 yılda bir Fenerbahçe'yi canlı olarak göreceğiz. Her iki takımada başarılar diliyorum ama inşallah Fenerbahçe maçı kazanacak. Şanlıurfalılar olarak Fenerbahçe'yi her zaman destekliyoruz"
diye konuştular.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.