banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fenerbahçe Konyaya konuk oluyor

Süper Ligin 8. Haftası Konyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasıyla kapanıyor...
Fenerbahçe ile Konyaspor arasında kig tarihi boyunca oynanan 22 lig maçının 21i sarı-lacivertli ekibin galibiyetiyle, biri ise Konyaspor galibiyetiyle sonuçlandı.

F.Bahçe 3te 3 peşinde

Beşiktaş karşısında alınan beraberliğin ardından Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında alınan farklı galibiyetlerle çıkışa geçen Fenerbahçede hedef 9. haftada Galatasaray ile oynanacak derbi maç öncesinde moral depolamak.

Sarı-lacivertli ekibin kadrosunda arka adelesinde yırtık tespit edilen Alex de Souza yer almazken, milli takımdan sakat dönen Mamadou Niang ise maç kadrosuna alındı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hafta içinde yaptığı açıklamalarda Niangın durumunun maç saatinde belli olacağını söylemişti. Fenerbahçede Cristian, Gökhan Ünal ve İlhan Eker de kadroya alınmadı.

Konyaspor sıkıntılı

Ligde tek galibiyetini 2. haftada Eskişehirspora karşı alan Konyaspor, geçtiğimiz hafta Ankaragücüne 4-1 mağlup olmuştu. Teknik Direktör Ziya Doğan, hafta arasında yaptığı açıklamalarda iddialı konuşmuş ve Fenerbahçe karşısına galibiyet için çıkacaklarını söylemişti.

Ancak hafta arasında Tazameta disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Syllanın da sözleşmesi feshedildi. Özellikle Tazametanın eksikliği Konyasporu gol yollarında oldukça zorlayacaktır. Ev sahibi ekipte sarı kart cezalısı Erdinç Yavuzun yanı sıra sakatlıkları süren Murat Tosun ile İbrahim Ege de bu önemli karşılamada forma giyemeyecek.

Muhtemel 11ler...

Konyaspor: Gökhan, Emrah, Hakan, Kere, Emre, Montano, Grajciar, Adnan, Dockal, Lietava

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, A.Santos, Lugano, Yobo, Dia, Stoch, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Kazım.

Stat: Konya Atatürk
Hakem: Abdullah Yılmaz
Saat: 20:00
Yayın: Lig TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.