banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Fenerbahçe idmanında gol yağmuru
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular, 5e 2 pas, geniş alanda tek pas ve top kontrolü çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Milli takımlarda yer alan 11 futbolcunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Berk, Uğur, Selçuk ve Güiza da antrenmana katılmadı.

-ÇİFT KALE MAÇ 11-11 BERABERE BİTTİ-

Antrenmanda dünkü gibi 15 futbolcu yer alırken, çift kale maç 7ye 7 yapıldı.

Çift kale maçta Ertuğrul, Okan, Bekir, İlhan, Kazım, Mehmet Topuz ve Alexden oluşan yeşil takım, Mert (Serkan), Bilica, Hasan, Caner, Cristian, Gökay ve Gökhan Ünaldan oluşan beyaz takım ile 11-11 berabere kaldı.

Maçta beyaz takımın gollerini Gökhan Ünal 4, Cristian 3, Caner 3 ve Gökay atarken, yeşil takımın golleri Mehmet Topuz 3, Kazım 3, Alex 3, İlhan ve Okandan geldi.

Çift kale maç sırasında bir pozisyonda Kazım sol ayak bileğinden sakatlandı. Bir süre sahada tedavi olan Kazım, daha sonra maça devam etti.

Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.