banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Fenerbahçe 15 futbolcuyla başladı..

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına iki günlük izinin ardından 15 futbolcunun katılımıyla başladı..



Ligin 7. haftasında Gençlerbirliği maçının ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği izinle iki gün dinlenen sarı-lacivertliler, bu akşam Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde antrenmana çıktı.



Sarı-lacivertlilerin çalışmasında, milli takımlarda bulunan 11 futbolcu ve sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren 4 futbolcunun yokluğunda 15 oyuncu yer aldı.



Gökhan Ünal, Bekir, Cristian, Okan, Kazım, Bilica, Gökay, Caner, Alex, İlhan, Mehmet Topuz ve Hasan'ın yanı sıra kaleciler Serkan, Mert ve Ertuğrul'un katıldığı antrenmanda sarı-lacivertliler, koşu ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maçlar yaptı.



Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Uğur, Berk ve Güiza antrenmanda yer almadı.



-MİLLİ TAKIMLARA 11 FUTBOLCU-

Mauritus ile yapacakları maç için Senegal Milli Takımı'na giden Niang ve Dia, Ermenistan ve İrlanda Cumhuriyeti ile yapacakları maçlar için Slovakya Milli Takımı'na giden Stoch, Endonezya ve Çin ile yapacakları maçlar için Uruguay Milli Takımı'na giden Lugano, Gine ile yapacakları maç için Nijerya Milli Takımı'na giden Yobo, İran ve Uruguay ile yapacakları maçlar için Brezilya Milli Takımı'na giden Andre Santos ile Almanya ve Azerbaycan maçları için (A) Milli Futbol Takımı'nda yer alan Volkan, Gökhan Gönül, Emre, Özer ve Semih antrenmanda yer almadılar.



Öte yandan, Gençlerbirliği maçında sağ diz iç yan bağlarından sakatlandığı için tedavisi süren Selçuk ile antrenman öncesi konuşan takım arkadaşlarının sarı-lacivertli futbolcuya moral verdiği öğrenildi.



Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.



Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Euro 2012 Avrupa Elemeleri 3. maçında Almanya ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takımımız, nasıl bir sonuç alacak?
  • Kazanacak
  • Berabere kalacak
  • Kaybedecek
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Reklam

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Guti şoku! 132

Beşiktaş'a Trabzonspor maçında sakatlanan Guti'den kötü haber geldi.. İspanyol yıldızın, siyah beyaz



me

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.