banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Fener kaybedince dünyalar Onun oluyor!

Geçtiğimiz sezon Christoph Daum eşofmanlarını giymiş, teknik direktör olarak Samandıra Tesislerinde Fenerbahçeyi yönetiyor;

Aykut Kocaman ise Sportif Direktör sıfatıyla takım elbisesini giyerek futbol şubesinin başında bulunuyordu.

Son haftada kaybedilen şampiyonluğun ardından Başkan Aziz Yıldırım radikal bir karara imza atmış; Daum ile yollarını ayırıp Kocamanı tam yetkiyle takımın da başına geçirmişti. Daum döneminde, Fenerbahçede rakip takımları izlemekle sorumlu olan oğlu Marcel, Almanyadan İstanbulu bombaladı! Yakın çevresine dert yanan Marcel Daum, kelimesi kelimesine şu ifadeleri kullandı:

‘Yaptıklarını asla unutmayacağım
“Fenerbahçeden ayrıldık, ama halen Fenerbahçenin her maçını takip ediyorum. Fenerbahçe kötü sonuçlar aldığında dünyalar benim oluyor. Çünkü Fenerbahçenin kötü sonuç alması, Aykut Kocamanın da başarısız olması anlamına geliyor. Aykut Kocaman kaybettiğinde sanki ben kazanmış gibi mutlu oluyorum. Aykut Kocamanın babama ve bana yaptıklarını hiç umutmadım ve asla unutmayacağım...”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.