banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

F.Bahçeden Galatasaraya gözdağı

Basketbol Liginde yarın ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşacak lider Fenerbahçe Ülker, hem ligi lider bitirmek hem de olası play-off eşleşmesinde eşitliği sağlamak için derbi maçta galibiyeti hedefliyor.


Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, ligin ilk yarısında yenildikleri rakiplerini bu kez yenmek istediklerini belirterek, Hem ligi lider bitirmek hem de olası play-off eşleşmesinde rakibimizin 1-0 önde olmasını engellemek açısından mutlaka yarınki maçı kazanmalıyız. Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma. Kazanacağımıza inanıyorum dedi.

Galatasaray Cafe Crownun bu sezon iyi bir çıkış yaptığını anlatan Karakaş, Başantrenörleri Oktay Mahmuti ile iyi bir hava yakaladılar. Çok iyi oyunculara sahipler. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ancak bizim yarınki maçta galibiyetten başka bir düşüncemiz yok diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.