banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

F.Bahçe deplasmanda çöküyor!
Bu sezon Avrupa kupaları ve Spor Toto Süper Ligde yaptığı 11 resmi maçta kalesinde toplam 15 gol gören Fenerbahçe, bu gollerin 10unu rakip sahalarda çıktığı mücadelelerde yedi.

Rakip sahalarda, iç sahadaki savunma anlayışını ortaya koyamayan Fenerbahçe, lig maçlarında yediği 10 golün 7sini, Avrupa kupası mücadelelerinde yediği 5 golün de 3ünü rakiplerinin sahalarında kalesinde gördü.

-AVRUPA MAÇLARI-

Sezonun ilk resmi maçını UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Young Boys ile oynayan sarı-lacivertliler, rakip fileleri 2 kez havalandırırken, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

İsviçre temsilcisiyle İstanbulda yaptığı mücadeleyi 1-0 kaybeden Fenerbahçe Devler Liginde mücadele etme şansını kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde yine ilk maçını deplasmanda Yunanistanın PAOK ekibine karşı oynayan sarı-lacivertliler, Selanikte 1-0 kaybederken, İstanbuldaki maçta da 1-1lik beraberlikle kupaya katılma şansını kullanamadı.

-SÜPER LİG MAÇLARI-

Spor Toto Süper Ligde ilk deplasmanına 2. haftadaki Trabzonspor maçıyla çıkan sarı-lacivertliler, sahadan 3-2lik mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde ikinci deplasman maçını 4. haftada Kayserisspor ile yapan, bu maçta da 2-0lık yenilgi alan Fenerbahçe, 6. haftada Ali Sami Yen Stadında Kasımpaşa karşısında 6-2lik farklı skorla kazanırken, kalesinde 2 gole engel olamadı.

Fenerbahçenin bu sezon resmi maçlarda rakip sahalarda ve iç sahada aldığı sonuçlar şöyle:

Rakip sahalar:

--------------

Avrupa Kupası Maçları:

Young Boys-Fenerbahçe: 2 - 2

PAOK-Fenerbahçe: 1 - 0

Spor Toto Süper Lig:

Trabzonspor-Fenerbahçe: 3 - 2

Kayserispor-Fenerbahçe: 2 - 0

Kasımpaşa-Fenerbahçe..: 2 - 6

İç saha:

--------

Avrupa Kupası Maçları:

Fenerbahçe-Young Boys: 0 - 1

Fenerbahçe-PAOK: 1 - 1

Spor Toto Süper Lig:

Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor: 4 - 0

Fenerbahçe-Manisaspor: 4 - 2

Fenerbahçe-Beşiktaş: 1 - 1

Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 3 - 0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.