banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

F.Bahçe Cristianın alternatifini buldu

Cristianı gözden çıkaran Fenerbahçenin İranlı futbolcu Nekounamla ilgilendiği iddia edildi.

Cristianı gözden çıkaran Fenerbahçenin, İspanya ligi takımlarından Osasuna forması giyen Javad Nekounamla ilgilendiği öne sürülüyor.

Elosasunista.com sitesinin haberine göre, Fenerbahçe kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İranlı orta saha oyuncusu Javad Nekounamla ilgileniyor.

Habere göre, yaz döneminde de bu oyuncuyla ilgilenen Fenerbahçe, ara transferde bu oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması yüzünden, Nekounamdan para kazanmak isteyen Osasunanın da transfere sıcak baktığı belirtiliyor.

30 yaşındaki Nekounam, 2006 yılında transfer olduğu Osasuna kulübünde 94 maçta forma giyip, 14 gole imza attı. Defansif orta saha olarak görev yapan İranlı oyuncu 112 kez İran milli takımı forması giydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.