banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

F.Bahçe Banviti güç bela geçti

Banvit, Fenerbahçe Ülkere 67-70 yenildi... Banvit, Barış Ermişin faul atışlarından kazandığı sayılarla birinci dakikayı 2-0 önde tamamladı. Fenerbahçe Ülker, Lavrinovicin üst üste attığı basketlerle skoru 4. dakikada 8-10 yaptı.

Davis ve Williams, Banvit adına başarılı olurken, Fenerbahçe Ülker de Lavronovic ve Vidmar ile sayılar buldu. İlk yarı 22-22 eşitlikle sona erdi.

İkinci periyotta hücumlarda daha etkili olan Banvit, Golubovic ve Davis ile basketler buldu ve 15. dakikada 27-23 öne geçti. Turuncu-yeşilli ekip, rakip potadan boş dönünce Fenerbahçe Ülker, Lavrinovicin sayılarıyla 16. dakikada tekrar üstünlük sağladı: 29-30

Fenerbahçe Ülker, son dakikaya girilirken Tomasın üçlüğüyle skoru 36-33 yaptı. Her iki takımın da girişimlerine rağmen bu yarı da 36-36 eşitlikle tamamlandı.

Banvit, 3. periyota genç oyuncusu Şafakın basketiyle başladı. Fenerbahçe Ülker, Mirsad ve Ömer Onan ile bu basketlere cevap vermekte gecikmedi. 22. dakikaya Fenerbahçe Ülkerin 38-40 üstünlüğüyle geçildi.

Fenerbahçe Ülker, Lukic ve Tomas, Banvit ise Yiğitcan Turna ve Davis ile basketler buldu. Bu periyot da diğer iki periyotta olduğu gibi eşitlikle sona erdi: 53-53.

Son periyota Fenerbahçe Ülker, Lavrinovicin basketleriyle başladı. Golubovic ve Williams ile sayılar bulan Banvit, 33.26 dakikayı 61-59 önde bitirdi. Son beş dakikaya girilirken Lavrinovic, Fenerbahçe Ülker adına, Williams ve Barış Ermiş de Banvit adına pota altında etkili oldu: 65-61.

Günün başarılı ismi Lavrinovicin faul atışları sonucu Banvit, Fenerbahçe Ülkere 70-67 yenildi.

BANVİT: 67 - FENERBAHÇE ÜLKER: 70

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.