banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

FB-TS yöneticileri sıra gecesinde

kulüp yöneticileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri Kurtuluş Müzesinde verilen dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan tarafından karşılanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, öncelikle; Şanlıurfa'nın kurtuluş mücadelesini veren on ikilerin, kentin düşman işgalinden kurtuluşu sırasında kullandıkları eserlerin sergilendiği müzeyi gezdi.

Kurtuluş müzesi ile ilgili bilgi veren Vali Nuri Okutan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yöneticilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin Kurtuluş Müzesi'ne gelmesiyle birlikte müzenin bahçesindeki yemeğe geçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Sivaspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba final maçı öncesi aynı masada bir araya geldi.  

Her iki kulübün ve federasyonun temsilcilerinin bir araya geldiği yemek geleneksel Şanlıurfa sıra gecesiyle son buldu.

Bu arada yemeğe, Gaziantep Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Diyarbakırspor Kulübü'nden yetkililer ile yerel ve ulusal basın temsilcileri de katıldı.

Her iki takımın kulüp başkanları maç öncesinde dostluk mesajları verirken iyi oynayan takımın kupası kazanması temennisinde bulundu.

    Yöresel yemeklerin, urfa kebabının ve çiğköfte ikramının da yapıldığı yemekte Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu yöresel türküler seslendirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.