banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Fatih Terim TFF'yi nakavt etti
Türkiye Futbol Federasyonu büyük tartışmaları beraberinde getiren teknik sorumluların akreditasyon kartını görünür şekilde takılmasını içeren talimatı değiştirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in iki kez disiplin kuruluna sevkedilmesine ve 5 bin TL ceza almasına sebebiyet veren akreditasyon kartı talimatını değiştiren TFF, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; teknik sorumluların artık akreditayson kartı takmalarının zorunlu olmadığını duyurdu.
Yapılan açıklamada; "Teknik Sorumluların akredite alanlarda bulundukları süreler boyunca akreditasyon kartlarını boyunlarına asmaları ve görünür bir şekilde takmaları zorunlu değildir. Ancak teknik sorumlular, akredite alanlarda bulundukları süreler boyunca akreditasyon kartlarını yanlarında taşımak ve müsabaka görevlilerinin talebi halinde ibraz etmek zorundadırlar." ifadelerine yer verildi.
TERİM KARAR DEĞİŞSİN DEDİ VE...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu talimatını değiştirilmesi gerektiğini ifade etmiş ve Terim'e Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da destek vermişti.
Terim'in ve Sağlam'ın yaptığı açıklamaların ardından da Türkiye Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Federasyonu'na akreditasyon kartları konusunda yürürlükte olan talimatın kaldırılması konusunda bir başvuruda bulunmuştu.
SCHUSTER 13 KEZ TAKMADI!
2010-2011 sezonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster de akreditasyon kartı talimatından dolayı uzun bir süre gündeme gelmişti. 13 maçta akreditasyon kartını görünür şekilde takmayan Schuster, iki defa disipline sevkedilmiş ve bir de uyarı cezası almıştı.
sporx

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.