banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Fakıbaba'dan spora destek

Şanlıurfa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Vali Celalettin Güvenç ile birlikte heyecanla izleyen Başkan Fakıbaba daha sonra Vali Güvenç ile birlikte 11 Nisan Meydanı’nda yürütülen kazı çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle kahvaltıda buluşan Belediye Başkanı Fakıbaba, Muradiye mahalle gezisinin ardından Vali Celalettin Güvenç ile birlikte Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımının maçını izledi.

Şanlıurfaspor yönetimi ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltıda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Fakıbaba, manevi desteğin yanı sıra Şanlıurfaspor’a geçmişte olduğu gibi gelecekte de kanuni ölçüler dahilinde maddi destek vermeye gayret etiklerini söyledi.

VALİ GÜVENÇ VE FAKIBABA: HERŞEYE RAĞMEN ENGELLERİ AŞMALIYIZ

Yoğun programlarına rağmen Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımını yalnız bırakmadıklarını ifade eden Vali Güvenç ve Başkan Fakıbaba, barış, kardeşlik ve centilmenlik içersinde bir maç izlediklerini belirterek görünüşte engelli aslında engelsiz gençlerin bu mücadelelerinin örnek teşkil etmesi gerektiğini vurguladılar.

Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularını tebrik ettiğini belirten Fakıbaba, “İnsan isteyince hiçbir engele takılmadan istediğini yapar” dedi.

Maçın devre arasında soyunma odasına giden Vali Güvenç ve Fakıbaba maç sonunda oyuncuları tebrik ederek salondan ayrıldı.

Vali Güvenç ve Fakıbaba 11 Nisan Meydanı’nda devam eden yıkım çalışmalarını inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.