banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Fakıbaba, Belediye Olarak Urfaspor’un Yanındayız


Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba’nın makamında gerçekleşen ziyarete Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2.Başkan Abdullah Barut, İbrahim Halil Tepe, Muharrem Aydın,Mustafa Kazoğlu ve Vedat Polat katıldı.
Başkan Fakıbaba, Şanlıurfaspor kulübü yöneticilerinin kendisini ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Kulüp çalışmalarını yakından takip ettiğini, yapılan transferlerin yerinde ve çok iyi olduğunu söyledi. Fakıbaba, Şanlıurfaspor için özverili çabalarından dolayı başta Başkan Kemal Saraçoğlu olmak üzere,  diğer yöneticileri kutladı.

BELEDİYE OLARAK URFASPOR’UN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Fakıbaba,1.Ligde mücadele etmenin kolay olmadığını bu anlamda birlik beraberlik içersinde mücadeleyi sürdürüp Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfaspor’u T.F.F 1.Ligde en iyi şekilde görmek istediklerini ifade ederek belediye olarak Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi.

TEK GÖREVİMİZ ŞANLIURFASPOR

Başkan Saraçoğlu ise "Hepimizin görevi Şanlıurfaspor kulübünü en iyi yere taşımaktır önemli olan Şanlıurfspor Kulübü'ne biz  Şanlıurfaspor  yöneticiler ve işadamları olarak  bu şehrin tek takımı olan Şanlıurfaspor’a sahip çıkmaktır ve bu anlamda elimizden gelen bütün gayreti  göstermeliyiz, diyen Kulüp Başkanı  Kemal Saraçoğlu,  ayrıca Başkanımıza canı gönülden çabalarımızı desteklemesinden dolayı ve bizlere destek olacağından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Ziyarettin ardından, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı ve yöneticiler, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya futbolcuların imzaladığı Şanlıurfaspor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.