banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Euroleague oldu Turkish Euroleague

Türk Hava Yollarının (THY) Avrupa Basketbol Ligi (Euroleague - Eurolig) için sponsor olması dolayısıyla oluşturulan yeni logonun tanıtımı İspanyanın Barselona kentinde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, törende yaptığı konuşmada, Avrupanın en hızlı büyüyen havayolu olarak Avrupanın en büyük basketbol organizasyonu olan Euroligin ana sponsoru olmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını ve bundan gurur duyduklarını kaydetti.

Euroligin yeni logosu, bu ligin mevcut logosunun başına “Turkish Airlines” eklenerek her iki logonun birleşimi ile oluşturuldu. Yeni logo her iki kurumun grafik özelliklerini birleştiriyor ve değerlerini Avrupadaki basketbol seyircilerine tanıtmayı amaçlıyor.

Türk Hava Yollarının en büyük pazarı olan ve 70ten fazla kente uçulan Avrupada bu logo ile Türk Hava Yolarının marka bilinirliği daha etkili olarak artırılmış olacak. Yeni Turkish Airlines Euroleague logosu her iki kuruluş arasındaki bütünsel ortaklığın hayata geçirilmesinde atılan ilk adımlardan biri olacak. Bu arada Avrupanın en büyük basketbol organizasyonu olan Euroleague Basketball ile 5 yılı opsiyonlu olmak üzere 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu için 26 Temmuzda anlaşmaya varılmıştı.

Deneme

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.