banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Eski Ufasporlulardan Dostluk Maçı

Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ın organize ettiği Şanlıurfaspor’da oynayan eski şöhretli futbolcular bir araya gelerek dostluk maçı yaptılar. Düzenlenen dostluk maçına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu katıldı. GAP Arena Stadyumunun arkasındaki sentetik Reşit Köylü sahasında oynanan dostluk maçı zevkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu.
Maç öncesi konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç böylesi güzel bir organisazyonun içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduğu belirterek, '' Şanlıurfalı eski futbolcularımızla birlikte böylesi güzel bir maçta oynamaktan dolayı son derece mutluyum. Düzenlenen bu dostluk maçını her hafta yapmalıyız. Buraya gelen bütün dostlarımıza teşekkürlerimi ifade ediyorum.''diye konuştu.
Amaçlarının düzenlemiş oldukları dostluk maçı ile Şanlıurfaspor'a büyük hizmetleri olan eski Futbolcuları hem  onure etmek hemde onlarla olan dostluk hukuklarını geliştirmek olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Şanlıurfaspor’da uzun yıllar kaptanlık yapmış ve Şanlıurfaspor’a büyük hizmetleri olmuş futbolcularla bundan böyle Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'in katılımıyla zaman zaman bir araya gelerek  dostluk maçı yapacağız. 'Şanlıurfaspor'umuza gönül vermiş emektar futbolcularımızla maç yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyim. Bizim buradaki amacımız sadece spor yapmak ve dostluklarımızı pekiştirmektir'' dedi.
Konuşmaların ardından oynanan ve kıyasıya rekabet içerisinde geçen dostluk maçı Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in atmış olduğu golle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.